Riktig god jul kjære lesere!


Jeg ønsker dere alle riktig god jul – her med NSFs gullmerke
Foto: Anniken Vestby

 

Vi ønsker alle leserne av disse sidene en riktig god jul.

Takk for følget gjennom året som er gått, så sees vi videre.

 

PS: Den 25.12 kommer det en Romjulsquiz med bokpremie hos Sjakkbutikken!

 

 

Her er en «gavepakke» til dere fra Simen og Olga som ligger gratis ute:

 

Lær sjakk med Simen Agdestein og Olga Dolzhikova – perfekt å se i romjulen

Denne serien til Simen og Olga er genial – bruk den for alt den er verdt! Gi lenken videre til venner som spiller på Lichess eller som kan litt sjakk fra før. Her snakker vi om mange timer med stor kunnskap og spillet! Simen Agdestein er en legende i norsk sjakk – vår eneste ekte sjakklegende! Magnus er helten, Magnus er kongen – men Simen er legenden som fikk snøballen vår til å rulle. Han er Egil Drillo Olsen – mannen med visjoner, supertreneren og inspirasjonskilden og patriarken i norsk sjakk. Når han byr opp Olga Dolzhikova til dans i sjakk – og vi får være fluer på veggen som de skal lære opp til å bli hissige sjakkveps – se da følger vi med i timen! Alle kan sjekke ut Simen og Olga sin flotte sjakkskole. Du finner kursene til Olga og Simen på YouTube og de er gratis – bruk lenken til Dragulf der det er full oversikt over kursene.

 

2 tanker om “Riktig god jul kjære lesere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.