Sjakkfantomet ønsker alle sine lesere en riktig god jul!

Sjakkfantomet ønsker deg god jul 2022!
Foto: Anniken Vestby

 

Jeg ønsker alle leserne mine en riktig god jul!

Takk for følge gjennom året som er gått, vi sees igjen i 2023!

Her er tre gode saker fra året som er gått!

Aktuelle lenker:

 

2 tanker om “Sjakkfantomet ønsker alle sine lesere en riktig god jul!

  1. Heia godeste Sjakkfantom!
    Denne supre bloggen oppdateres ikke så ofte som før i verden, og det er jo selvsagt synd. Imidlertid forstår jeg bare bedre og bedre at tid er en endelig faktor – og hva skal man prioritere. Tiden er jo som sagt ikke uendelig for oss mennsker.

    Når det er sagt – alt hva du skriver – uansett på hvilken arena – her på Sjakkfantomets egne sider, TSK-sidene, som vikar i Aftenposten, web, facecbook er fantastisk bra. Den innsatsen du og Gullaksen på frivillig basis har gjort for å kringkaste sjakknytt i landet har enorm verdi – og dere er jo alerede hedret for dette. Håper bare at dere orker lenge enda.

    Du er en unik ildsjel gode Sven! Jeg ønsker deg fortsatt en gledelig jul, og jeg er så fantastisk glad for at TSK-systemene vårres har deg på laget. Uten deg gode venn har det vært rimelig dødt i «eteren».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.