Godt nyttår til alle mine lesere!

Pål Røyset og Sven Wisløff Nilssen spiller et vennskapelig parti sjakk på julebord
Foto: Anniken Vestby

 

Jeg ønsker alle mine lesere et riktig godt nyttår og takk for det gamle!

Disse sakene var jeg spesielt godt fornøyd med i 2020:

PS: Husk at fristen til å sende inn Romjulsquizen er 5. januar!

 

 

 

 

 

4 tanker om “Godt nyttår til alle mine lesere!

 1. Godt nyttår kjære Sjakkfantom!

  Du er en fantastisk ambassadør for sjakken generelt, og selvsagt ekstra for Tromsø Sjakklubb. Sjakkfantomet er en ting, en fantastisk ting, en sjakkblogg uten sidestykke i Norge – rett og slett suveren. Du har mot til å rose og piske selveste Magnus (hvem andre tør dette?), og du har dype analyser av sjakkpartiene hans som selv de beste i Norge anerkjenner. Du utfordrer oss, og du kommenterer det som skjer i lekegrinda vår.

  Her skriver du også personlige ting – om livet ditt, og den sorg det er å ha mistet hele den nærmeste familien, og hvordan livet likevel går videre. Det står respekt av å være så utrolig ærlig og skrive om hvor vanskelig det er å oppleve dette.

  Tiden du har til rådighet bruker du på å at livet går videre – ikke minst i sjakken, og for en innsats!

  Sjakkfantomet nevnt, men også Tromsø Sjakklubb har så stor glede av din kunnskap og uselviskhet når det gjelder timer brukt på ren dugnad. Alene bidrar du så godt som daglig med oppdateringer på websidene til Tromsø Sjakklubb, og her kan absolutt alle som blir omtalt føle stolthet. Ingen omtales negativt! Tvert imot gir du motivasjon til både gamle og unge, nærmest uansett hvordan selve prestasjonen var. Alt dette gjør du som en av mange frivillige i Caissas tjeneste, men alle vi andre vet at du er en av vår viktigste og beste. Hvor uendelig stille hadde det blitt om tastaturet ditt ikke ble brukt på en så genial måte? Alt for stille!! Måtte det trille ord ut av det i enda mange tiår!

  Du er sjakktrener for vår unge talenter, du er en stor kraft i styret i Tromsø Sjakklubb, og ikke minst – du er en suverent god venn!

  Spillestyrken din som sjakkspiller er ikke ubetydelig, og i Bullet knasker du nesten stormestre hver eneste uke, noen ganger flere om dagen!
  Og om ikke alle har fått det med seg – du er også blant Norges beste i backgammon!

  Jeg synes du er rå! Jeg digger deg gode venn!

  Godt nytt år som både sjakkspiller, backgammonspiller, sjakktrener, redaktør for websidene til Tromsø Sjakklubb, bloggmester og venn. Du er en av de beste jeg vet om!

  • Rødmer jo her jeg sitter – tusen takk for varme ord som oppleves som ektefølte og oppriktige gode venn 🙂

   Det mange ikke vet, er at jeg er mye mer stolt over treningsgjerningen og skribleriene mine hos Tromsø sjakklubb, enn av Sjakkfantomet.

   Ønsker deg et Riktig godt nyttår og sier Tusen takk!

   • Hei Sven
    Du får ha et riktig godt nytt år.
    Har fulgt bloggen din i mange år og må bare takke for noen utrolige bra blogger i mange år. Spesielt tidligere har jeg fulgt deg gjennom mange gode analyser som Magnus har spilt i sin store karriere i sjakken.
    Tusen takk Kjell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.